HondenPage baasje lesley willemsen

Over lesley willemsen

lesley willemsen heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan lesley willemsen

honden page profiel lesley willemsenlesley willemsen schreef om 14 maart om 16:56
Hallo, hier dan weer een krabbeltje van mij. We hebben geboft, want we hebben nu een schat van een chihuahua, met de naam Angel. We hebben niet kunnen dromen, dat dat op zo een korte tijd werkelijkheid is geworden, omdat de wachttijd soms meer dan een jaar of nog langer is. Angel is nu een half jaar oud, maar te klein om mee te fokken, voor ons geen punt, want dat zijn we ook niet van plan. Sam is ook weer helemaal gelukkig en heel beschermend voor zijn "kleine" zusje. Ik ben echt heel blij dat ik via "Hondenpage" aan die geweldige fokster ben gekomen. Het verdriet om onze lieve Saar is beslist nog niet voorbij, maar Angel maakt veel goed, ook voor Sjemmetje. Zodra ik meer tijd heb zal ik een foto van beide plaatsen. Groetjes,Lesley.
honden page profiel lesley willemsenlesley willemsen schreef om 14 februari om 11:17
de reden van mijn aanmelding is, dat ik op 11 febr. mijn liefste meisje saartje weg heb moeten brengen een Jack Russel. Zo lief. het is nog zo vers en rauw. We hebben nu alleen nog een York (Sam) van 7, maar ook hij mist zijn grote zus.Ik moet eerst even tot mijzelf komen en hoop op deze wijze mijn gevoelens van verdriet met anderen te kunnen delen.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

lesley willemsen heeft 0 ontvangen.

Berichten en online status
lesley willemsen was voor het laatst online 12 jaar, 1 weken, 2 dagen, 2 uur, 56 minuten, 30 seconden geleden

Honden Foto's

lesley willemsen heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^